“Des de les profunditats”

Avui dissabte a 2/4 de 5 de la tarda diversos membres de la carrossa de Sant Pere Molanta sota el nom: “Des de les profunditats”, s’han apropat a la residència per animar-nos amb les seves mogudes coreografies i vistoses disfresses tot emulant peixos de les profunditats del mar, les Senyores n’han gaudit de valent amb ritmes musicals alegres, colors i disbauxa; Doncs també alguns dels seus membres hi tenen alguna àvia o besàvia entre les nostres residents, per això any rere any ens tornen a visitar amb una nova temática.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Festa de Carnaval 2017

Un any més hem celebrat el carnaval a la residència, han sigut dies de disfresses, balls, berenars, i sobretot molta gresca. Tant les senyores com les treballadores hem ballat i gaudit d’allò més.
Aquest any ens hem disfressat de Índies, amb una diadema i un collaret amb plomes que hem fet al taller de manualitats, en el que participen moltes senyores.
Unes han dibuixat, altres han retallat, altres han enganxat… de feina hi ha hagut per a tothom!!!
I el resultat final ha quedat molt maco.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Merescuda jubilació

A finals d’aquest mes es jubila Carmen Jimenez Gazquez, després de 27 anys treballant al nostre costat: els 8 primers anys a la Clínica del Pilar de Barcelona i els 19 últims a aquesta casa. Agraïm el seu treball fet amb tot afecte i detall, des de la senzillesa que la caracteritza i el seu desig de fer bé les coses sense distincions. Persona amable, delicada i disponible tant per a les seves companyes, com per a les persones que estaven al seu càrrec. Carmen, et trobarem a faltar en el dia a dia i desitgem que gaudeixis d’aquest descans ben merescut. Esperem tornar a veure’t aviat … de visita !!!

img_20170222_091833

La Polifònica de Vilafranca

El passat dia 5 de febrer en la seva tradicional visita a les residències de la Vila, la Polifònica de Vilafranca ens va amenitzar el matí del diumenge amb cançons populars Catalanes, on les residents van recordar algunes cançons d’infantesa. La música és un estímul molt positiu per la gent gran, doncs, sempre ens complau rebre grups de cant coral que animen el dia a dia de la residència.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

100 anys de vida

El passat 5 de gener vam tenir la gran sort de poder celebrar de manera íntima i familiar els 100 anys de vida de la Sra. Carmen Cañaveras, una gran dona entranyable i generosa, que segueix ensenyant-nos la grandesa d’una vida plena, viscuda des de la fe i l’amor. El 31 de gener vam acabar les celebracions amb la visita del nostre alcalde, Pere Regull i diversos acompanyants de la Regidoria de Gent Gran i Serveis Socials, que juntament amb els seus familiars i la resta de la Residència, van passar uns moments emotius amb la felicitació i lliurament d’un preciós ram de flors. Posteriorment es va procedir a llegir la carta de l’H. Sra. Dolors Bassa Coll, consellera del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i fer-li lliurament de la Medalla Centenària.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Enllaç de la notícia a RTV-Vilafranca.

Visita dels Reis d’Orient 2017

Ses majestats els Reis d’Orient arribaren cap a les 11 h després  d’una llarga nit repartint regals a tots els infants de la vila; Com cada any no s’obliden de les Senyores de la residència i també les van obsequiar amb un regal d’un lot de diversos productes i dolços. Els Reis mags, els seus patges i algunes Germanes van apropar-se a cadascuna de les plantes, i també van visitar les residents convalescents.

L’alegria d’aquest dia i en conjunt d’aquestes festivitats és un impuls per a tota la Residència on trobem l’oportunitat d’expressar l’agraïment de tot l’esforç pel treball i l’estima cap a les residents.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Taller de nadal intergeneracional

En l’estreta col·laboració entre el Col·legi  de Sant Josep de Vilafranca i la Residència, el dia 21 de desembre les senyores van poder participar en la creació de postals de nadal, en aquest intercanvi generacional els alumnes de secundària van ajudar-les a confeccionar diverses postals per a elles i altres residents tot explicant anècdotes i records viscuts.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Dinar de família 2016

Com cada any, el passat dia 20 de desembre, hem celebrat el dinar de família en el marc de les festes de nadal, compartint aquest àpat Germanes i treballadors/es de la residència. Les treballadores més detallistes han confeccionat llaços i postals de nadal per a totes, també unes quantes auxiliars han ens obsequiat amb varis pastissets en forma d’arbre de nadal; Les Germanes en agraïment a l’esforç i treball comú del dia a dia, han entregat un petit present a tothom.

dsc01809

Festes de Nadal 2016

Com és de costum en aquestes dates de nadal, diversos grups de cantaires s’apropen a la residència per desitjar Bon Nadal a les Senyores compartint estones d’alegria tot cantant cançons i músiques.

El passat dia 10 de desembre ens van visitar un petit grup de cantaires de la Polifònica de Vilafranca, que a títol personal ens van  cantar diverses cançons tradicionals catalanes alternades pels diferents solistes; El dia 18 de desembre el Coro Rociero de Vilafranca ens va fer passar una tarda animada, amb nadales tradicionals a ritmes Andalusos i amb els seus alegres vestits de “Faralaes”; El dia 29 fou la Coral del casal d’avis de Sant Pere Molanta qui ens visitaren per cantar cançons tradicionals Catalanes.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.